StudentAlpha Nijmegen start 22 maart

De Alphacursus is een interkerkelijke cursus en deze editie is helemaal vóór en door studenten. In 10 maandagavonden én een weekend maken de deelnemers kennis met de basis van het christelijk geloof. We hebben er erg veel zin in! De eerste avond staat in het teken van de vraag ‘Is er meer?’ Deze cursus kan niet zonder gebed en steun. Doet u met ons mee? En bent u of kent u iemand die wellicht interesse heeft in deze cursus, nodig hem of haar dan zeker uit!

Dit bericht is geplaatst op 18-03-2021

Vanaf 22 maart gaat StudentAlpha Nijmegen weer van start:) We gaan het over een periode van 10 maandagavonden hebben over de basisvragen rondom het geloof. Wij hebben voor komend seizoen nog kokers en bidders nodig. Dat houdt in dat je tijdens een of meer maandagavonden met een klein groepje het eten verzorgt of dat je gaat bidden in een aparte zaal. Lijkt dit je wat en/of vind je dit een leuke uitdaging? Dan kun je je via deze link opgeven voor bepaalde avonden om te koken. Er is voor dit jaar wel een kans dat we de eerste avonden online zullen moeten houden, dus als je je als koker opgeeft kan dit mogelijk vervallen, maar als we toch alle avonden fysiek mogen houden hebben we dat vast geregeld!

Verder kun je je natuurlijk ook opgeven om mee te doen met het komende seizoen. Stuur ons dan een mailtje via st.alpha.nijmegen@gmail.com:) Laat ons daarbij weten of je de gehele cursus liever online meedoet, of dat je, zodra het kan, alpha fysiek wil voortzetten.

We zien je graag het komende seizoen!

Groetjes, StudentAlpha Nijmegen team, Merel Pieters