MOVE@Nijmegen 18-28 augustus

MOVE update: Summer is coming! Hallo ! De zon schijnt weer heerlijk, de terrassen lopen weer vol, mensen genieten van het weer op alle Waalstrandjes, kortom de zomer komt eraan! En hoe lekker is dat na afgelopen jaar. Als MOVE kijken we enorm uit naar de zomer die komen gaat. We zijn weer druk bezig met de voorbereidingen van de MOVE ZOMERWEEK. Het was net als vorig weer even wachten op de gemeente en de overheid of we groen licht kregen maar alles staat nu op groen, dus we gaan er alles voor in het werk stellen om met elkaar en voor veel Nijmegenaren weer een onvergetelijke zomer neer te zetten.

Dit bericht is geplaatst op 28-06-2021

Vanwege dit wachten op groen licht zijn we ook wat later dan voorgaande jaren met onze communicatie. Hopelijk hebben alle MOVE liefhebbers en vrienden nog niet allemaal hun vakantie gepland. Maar in ieder geval hebben we er alle vertrouwen in dat God ons hierin leidt en zal voorzien in alles wat we nodig hebben om Zijn liefde uit te delen in de wijken van Nijmegen en Zijn woorden en bemoediging te spreken in de harten van mensen. Al vele jaren proberen we onze missie vorm te geven in Nijmegen, ondersteund door veel christenen. We willen hiermee door gaan en hopen ook dit jaar weer op jouw support en gebed. Samen kunnen we verschil maken in Nijmegen! 

"MOVE@Nijmegen bestaat om het Koninkrijk van God te bouwen in de verschillende wijken in Nijmegen" staat zo mooi beschreven in ons kerndoel. Klinkt groot, klinkt ambitieus, maar dat willen we ook zijn. Dit is ook iets wat we proberen mee te geven aan al die mooie jonge gasten die meebouwen. Het is niet zomaar een christelijke oneliner zodat het mooi staat. Nee we geloven echt dat we iets te brengen hebben in onze prachtige stad Nijmegen en haar bewoners. De transformatie waar Romeinen 12 over spreekt is niet altijd makkelijk en constant zichtbaar maar we zien zeker de vruchten van de afgelopen jaren. Wat ieder jaar zo gaaf is om te merken is als we eensgezind optrekken en het echt proberen om het niet uit eigen kracht te doen maar om het te zoeken bij de Heer....man, dan is er letterlijk een wereld te winnen. Dus we blijven zaaien in alle teamleden en we blijven zaaien in onze wijken en de mensen in Nijmegen.  Dus daar gaan we mee door! Nijmegen heeft Jezus nodig, en die duwen we mensen niet door de strot maar vanuit het verlangen om zelf te blijven veranderen en een hoop genade zal er steeds meer verandering in de stad komen. Bouw jij mee!?

 

HOE KUN JE MEEBOUWEN?

1. BID MEE

Zonder gebed zal er weinig gebeuren. We weten dat veel mensen meebidden ieder jaar en ook door het jaar heen voor alle activiteiten die we organiseren. Met name in de zomerweek als we dagelijks een gebedsmail sturen zijn we erg dankbaar om te weten dat er in Nijmegen en omgeving zoveel christenen in gebed meebidden voor het werk wat we doen. Dat willen we jullie ook echt vragen. De grootste gebedspunten nu zijn eigenlijk punt 2 en 3 die hieronder beschreven staan; voorziening in teamleden en financiën. Alvast bedankt!

 
2. DOE MEE ALS TEAMLID

WEES ER DUS BIJ! #DITWILJENIETMISSEN

Dus wat kun je doen?

  • Heb je interesse? Meld je aan! Contact Randy of ga naar move-nijmegen.nl 
  • Ken je iemand die dit heel leuk zou vinden, stuur deze mail dan door of breng ze met ons in contact.
  • We hebben nog plek voor 5 tot 7 teamleden
  • luister mee via de podcast

Hieronder de wervingsflyer met alle informatie

Voor meer info of vragen horen we je graag!

 

 

3. ONDERSTEUN MOVE FINANCIEEL

De MOVE zomer kost geld, dat is simpel. Daarom hebben we financiën nodig. Dat is ook simpel ;) We willen hierin transparant zijn. Hieronder een beknopt overzicht van de kosten:
- Ieder project in een wijk kost per zomer ongeveer 3000 euro (sommige wijken iets minder, sommige wijken meer) > met de subsidie van de gemeente Nijmegen die we zeer waarschijnlijk weer ontvangen kunnen we dit voor 75 % bekostigen. Resteert: 2.250 euro
- De voorbereidingsconferentie, wat ieder jaar zo ontzettend bijzonder is en voor veel teamleden heel opbouwend, kost ook geld uiteraard. We kunnen gelukkig terecht in dezelfde locatie als vorig jaar. We kunnen gelukkig voor iets minder terecht daar, maar nog steeds veel geld: 9000 euro waarvan 5000 euro door de teamleden komt uit eigen bijdrage. Resteert: 4000 euro.

Dus we hebben nog ruim 6000 euro nodig.

Vorig jaar is door veel mensen ook heel ruimhartig gegeven. We willen je vragen om na te denken of je MOVE financieel wil ondersteunen. Je kan je gift overmaken naar:

Stichting Move Nijmegen
NL37 RABO 0308 992016
vermeld als het voor een specifieke wijk is of voor algemeen


Alvast heel hartelijk bedankt!
 

CORONA-PROOF ZOMERWEEK
We hebben van de gemeente dus te horen gekregen dat we onze vergunning kunnen gaan aanvragen en subsidies. Dus MOVE gaat gewoon weer door. Tegen die tijd is de verwachting dat de maatregelen zo goed als helemaal afgebouwd zijn. We leveren wel nog een corona-proof plan in bij de gemeente en hopen vooral dat het een corona-vrije zomerweek zal zijn!

GA NAAR DE WEBSITE VAN MOVE - KLIK HIER

Kortom, er is nog genoeg werk te doen in de voorbereidingen. Dus mocht je nog mee willen doen of iemand weten of wil je een gift geven, let us know. Voor nu alvast bedankt. In de zomerweek zullen we weer dagelijks een gebedsmail eruit te sturen. Dus gebed is ook erg gewenst.

Hartelijke groet
Randy Karssemakers
namens het MOVE team


Our mailing address is: 
Move@Nijmegen
Dijkstraat 3
Oosterhout Overbetuwe, Gelderland  6678AX, Netherlands