Prayer Shield # 350

Berea Prayer Shield *350*

Dit bericht is geplaatst op 21-10-2020

Beste berea gebedsbrief lezers/bidders, 

Zoals jullie misschien hebben gezien is 2 weken geleden de 350-ste (!) Prayer Shield uitgestuurd. Zo'n 7 jaar heeft Arie Dondorp voor ons deze brief samengesteld en er voor gezorgd dat we steeds op de hoogte waren van actuele gebedsonderwerpen. Maar ook van de uitwerking van Gods betrokkenheid in de levens van velen. Wat bijzonder om op deze manier het getuigenis te kunnen zien van de gemeente als het lichaam van Jezus Christus. Deze wekelijks terugkerende klus om de juiste informatie te verzamelen was veel werk en liep ook niet altijd vlotjes. We willen hierbij Arie bijzonder bedanken voor zijn trouw en nauwgezetheid die hij in deze bediening heeft laten zien. 

Hoe gaan we nu verder... 

Inmiddels zijn we als berea familie vorige week overgestapt op een geheel nieuw administratie systeem en communicatie platform. Daarom zijn we gestopt met het toesturen/mailen van nieuwsbrieven en gebedsbrieven via MailChimp. Alle informatie vind je nu terug op de nieuwe website en in de daaraan gekoppelde app op de smartphone. Onder het hoofdje NIEUWS vind je nu ook GEBED (alleen als je ingelogd bent). We zullen daar steeds de actuele aandachtspunten voor gebed en voorbede publiceren. Overigens is dit alleen zichtbaar als je ingelogd bent. 

Voor diegenen die specifiek gebed, profetisch gebed en voorbede op hun hart hebben liggen melden we alvast dat we verwachten dat er één of meerdere kleine groepen gevormd zullen gaan worden waar deze bediening alle aandacht zal krijgen die nodig is. 

Het leidersteam van Berea Nijmegen