Kerstactie Helping Hands

Lieve mensen, Het is weer bijna december en ook dit jaar gaan we weer kerstpakketten uitdelen met Helping Hands, 100 stuks. Juist dit jaar willen we mensen bemoedigen, hen laten merken dat ze gezien worden en dat ze er toe doen.

Dit bericht is geplaatst op 25-11-2020

Een heel aantal mensen (met vaak al een beperkt netwerk) zien hun netwerk door alle covid-maatregelen nog kleiner worden. Ik hoorde van iemand die bij een fysiotherapeut werkt, dat zij voor een oudere dame het enige fysieke contact is dat deze vrouw heeft. Een half uurtje in de twee weken en dat al maandenlang. En zo zijn er veel mensen. Die allemaal in hun eigen unieke situatie bemoediging en hoop heel goed kunnen gebruiken. De bijbel zegt dat de wereld wacht op het openbaar worden van de zonen (en dochters) van God. Laten wij met elkaar de liefde, warmte en hoop die we van God gekregen hebben, uitdelen aan deze mensen. Dat ze door een kerstpakket heen mogen ervaren dat ze gezien worden, dat ze ertoe doen en dat er mensen zijn die hun overvloed met hen willen delen. Doen jullie mee?

Levensmiddelen inzamelen is nu niet zo handig, er is echt geld nodig om deze kerstpakketten voor deze mensen te kunnen maken. Geven kan door een gift overmaken naar Berea, onder vermelding van ‘Kerstactie Helping Hands’. Je kunt ook handig gebruik maken van onderstaande Tikkie link:

https://tikkie.me/pay/Berea/pp8NyZEvd8zHUhTS7dddgD

Blessings,

Judith Mom  

Ook op FaceBook https://fb.watch/29lBuITbl4/