RELEVANT Youth - actie Afghanistan

MISSION ACCOMPLISHED! - oliebollenactie afgelopen woensdag 30 dec -  Super gaaf om als jongeren vanuit BEREA deze actie te mogen doen. We hebben kunnen genieten van het samen in actie komen voor de jongeren in Afghanistan (via Village of Peace).

Dit bericht is geplaatst op 01-01-2021

Opvallend vond ik zelf dat alle jongeren keihard hun best deden om iets bij te dragen. David wat kan ik nu doen, hoe kan ik nog meer helpen? Regelmatig op de dag zelf kreeg ik van jongeren de vraag wat ze nog meer konden doen. Het was die houding die er voor mij bovenuit sprong. Die houding van willen helpen. Die houding van een meebouwen en samen ergens voor willen gaan. Ik ben trots op onze jongeren. Ik ben ook trots op alle mensen die ons gesupport hebben en hebben gedoneerd of oliebollen hebben besteld voor het goede doel. Mooi dat er zoveel mensen vanuit Berea in ons geloven en ons aanmoedigen om te gaan voor Gods koninkrijk! 

- Als iemand genoeg heeft om van te leven en ziet dat zijn broeder of zuster gebrek lijdt, maar zich verhardt en hem niet helpt, hoe kan Gods liefde dan in hem blijven? Vrienden wij moeten ophouden te zeggen dat we van elkaar houden en het uit onze daden laten blijken. 1 Johannes 3:17,18

We hebben een wonder gebracht en als we niet zoveel hadden ontvangen (1.413,-) was dit niet mogelijk geweest. Tot ons volgende avontuur! 

BE RELEVANT