Cultuurbouwers meeting 21 februari

In de loop van 2019 zijn we vanuit Berea gaan investeren in een leiderstraining onder de naam "Cultuurbouwers”. Deze Cultuurbouwers zien we als de uitvoerders van onze Waarden en Visie. Sinds het einde van vorig jaar zijn we met een groot deel van de Cultuurbouwers maandelijks bij elkaar geweest voor training en coaching onder leiding van Piet van Walsem. En dat wordt voortgezet tot de zomer van dit jaar. We willen deze inspirerende momenten nu ook graag toegankelijk maken voor een ieder die zich deel voelt van de Berea familie. 

Dit bericht is geplaatst op 11-02-2021

Daarom willen we voor de komende trainingsochtenden een open uitnodiging doen. De eerstvolgende meeting is op 21 februari om 10:30 uur in de Dance Academy. Piet van Walsem zal deze morgen de essentie van het Small Church principe uitleggen, een samenvatting van de ontwikkeling van de kerk in Handelingen geven, en het nieuwe Berea introduceren aan de hand van de principes van Follow-Disciple-Serve. 

Meld je aan op de gebruikelijke manier, er is een beperkt aantal plaatsen, en nog enkele overloop-plaatsen, en we zullen een opname maken zodat niemand iets hoeft te missen. 

Petra, Martijn, David & Jan-Remt