Nieuws

English Alpha Nijmegen

Op zaterdag 13 februari gaat de nieuwe Internationale Student Alpha van start! --- The new International Student Alpha will start on Saturday 13 February!

Samen Onderweg!

We zijn samen op weg, in een nieuw seizoen, een nieuw avontuur! We verlangen ernaar om verbinding met elkaar te hebben en te blijven houden.

Cleansing Stream Nijmegen

Je bent ooit tot geloof gekomen, kort, lang of al heel lang geleden; je wilt totale vernieuwing, herstel en daar waar nodig een doorbraak. Je wilt Jezus volgen in álle facetten van je leven, maar je blijft ”hangen”. Waar zit de wortel? Wat zijn de blokkades? Waar moet je ”hervormd worden” in je denken?

2021 terug naar normaal?

Anne Borkent: 2021, terug naar normaal? - Sleutels voor gezond christen-zijn.

Tips voor video-opnamen

We zijn de afgelopen maanden meer gaan delen door middel van korte video opnamen, zogenaamde vlogjes. Hieronder enkele tips die kunnen helpen als je zelf een videootje maakt. Het zou jammer zijn als kijkers van de boodschap worden afgeleid door één van onderstaande zaken.

RELEVANT Youth - actie Afghanistan

MISSION ACCOMPLISHED! - oliebollenactie afgelopen woensdag 30 dec -  Super gaaf om als jongeren vanuit BEREA deze actie te mogen doen. We hebben kunnen genieten van het samen in actie komen voor de jongeren in Afghanistan (via Village of Peace).

Overzicht van samenkomsten en video’s

Berea Nijmegen organiseert regelmatig kleine samenkomsten met in achtneming van de van kracht zijnde maatregelen. Daarnaast bijna iedere zondag video on-line en soms ook live streams. Het accent ligt op de ontmoeting thuis in Small Churches.

Small Churches

SMALL CHURCHES: een manier om EMPOWERING PEOPLE - RELEASING LEADERS - BUILDING GODS KINGDOM - Berea is een kerk met een passie voor Jezus waar je wordt toegerust, bekrachtigd en gezonden om Gods koninkrijk te bouwen. Dit doen we door je te brengen in Gods aanwezigheid, je te bevestigen en te begeleiden in je roeping. We bemoedigen je en we leren je een bovennatuurlijk leven te leiden, op de plek waar God je geroepen heeft om als discipel van Jezus te leven.
Naar het archief