Nieuws

Huwelijk

Graag willen wij jullie op de hoogte stellen over onze trouwplannen. In de bijlage dan ook onze trouwkaart! Met vriendelijke groet, Patrick en Mariska

David & Frede in Israël

David & Frede: update! Wil je op de hoogte blijven van ons leven in Israël, en met ons meebidden voor wat God doet?

MOVE@Nijmegen 18-28 augustus

MOVE update: Summer is coming! Hallo ! De zon schijnt weer heerlijk, de terrassen lopen weer vol, mensen genieten van het weer op alle Waalstrandjes, kortom de zomer komt eraan! En hoe lekker is dat na afgelopen jaar. Als MOVE kijken we enorm uit naar de zomer die komen gaat. We zijn weer druk bezig met de voorbereidingen van de MOVE ZOMERWEEK. Het was net als vorig weer even wachten op de gemeente en de overheid of we groen licht kregen maar alles staat nu op groen, dus we gaan er alles voor in het werk stellen om met elkaar en voor veel Nijmegenaren weer een onvergetelijke zomer neer te zetten.

The Chosen

Aanrader: THE CHOSEN, het leven van Jezus door de ogen van zijn volgelingen. Een faith-based serie over het leven van Jezus door de ogen van zijn volgelingen. Er is geprobeerd dicht bij de Bijbelse verhalen te blijven, maar ook de personages achtergronden en karakter te geven. Een serie met creativiteit, een lach en een traan.

Overzicht van samenkomsten en video’s per 1 maart

UPDATE voor de komende paar maanden: Berea Nijmegen organiseert regelmatig kleine samenkomsten met in achtneming van de van kracht zijnde maatregelen (dus is aanmelden noodzakelijk). Daarnaast regelmatig video on-line of ook live streams. Het accent van ons kerk-zijn ligt op de ontmoeting thuis in Small Churches.

Tips voor video-opnamen

We zijn de afgelopen maanden meer gaan delen door middel van korte video opnamen, zogenaamde vlogjes. Hieronder enkele tips die kunnen helpen als je zelf een videootje maakt. Het zou jammer zijn als kijkers van de boodschap worden afgeleid door één van onderstaande zaken.
Naar het archief