Nieuws

Overzicht van samenkomsten en video’s per 1 maart

UPDATE voor de komende 2 maanden: Berea Nijmegen organiseert regelmatig kleine samenkomsten met in achtneming van de van kracht zijnde maatregelen (dus is aanmelden noodzakelijk). Daarnaast regelmatig video on-line of ook live streams. Het accent van ons kerk-zijn ligt op de ontmoeting thuis in Small Churches.

Houses of Love

Ken je nog die tijd waarin bij veel huizen een touwtje uit de brievenbus hing? Iedereen kon bij wijze van spreken naar binnen lopen voor een bakkie. Die touwtjes zijn er niet meer, maar Houses Of Love is er wel... Houses Of Love is een beweging van christenen die de deur van hun huis openzetten. Je bent welkom, wat je verhaal ook is en hoe je ook in het leven staat. Hieronder het verhaal van Liselotte en Ben Kraaijenbrink die hun huis op deze manier hebben opengesteld...

Meer aandacht voor het hart van studenten

Sinds januari bestaat aan de Radboud Universiteit een nieuwe functie: coördinator studentenwelzijn. Hannah Markusse is de eerste die deze functie bekleedt. Nog maar een paar jaar geleden was ze zelf student in Nijmegen. De goede jaren die zij had, gunt ze alle studenten.

De Tijdmachine van oom Boaz - deel 2

Marloes Aben-Meulensteen (zus van Maureen) heeft haar 2e kinderboek uitgebracht. Deze keer op (tijd)reis naar Abraham. Gelden Gods beloftes nog steeds voor ons?

Tips voor video-opnamen

We zijn de afgelopen maanden meer gaan delen door middel van korte video opnamen, zogenaamde vlogjes. Hieronder enkele tips die kunnen helpen als je zelf een videootje maakt. Het zou jammer zijn als kijkers van de boodschap worden afgeleid door één van onderstaande zaken.
Naar het archief