Nieuws

StudentAlpha Nijmegen start 22 maart

De Alphacursus is een interkerkelijke cursus en deze editie is helemaal vóór en door studenten. In 10 maandagavonden én een weekend maken de deelnemers kennis met de basis van het christelijk geloof. We hebben er erg veel zin in! De eerste avond staat in het teken van de vraag ‘Is er meer?’ Deze cursus kan niet zonder gebed en steun. Doet u met ons mee? En bent u of kent u iemand die wellicht interesse heeft in deze cursus, nodig hem of haar dan zeker uit!

Overzicht van samenkomsten en video’s per 1 maart

UPDATE voor de komende paar maanden: Berea Nijmegen organiseert regelmatig kleine samenkomsten met in achtneming van de van kracht zijnde maatregelen (dus is aanmelden noodzakelijk). Daarnaast regelmatig video on-line of ook live streams. Het accent van ons kerk-zijn ligt op de ontmoeting thuis in Small Churches.

Tips voor video-opnamen

We zijn de afgelopen maanden meer gaan delen door middel van korte video opnamen, zogenaamde vlogjes. Hieronder enkele tips die kunnen helpen als je zelf een videootje maakt. Het zou jammer zijn als kijkers van de boodschap worden afgeleid door één van onderstaande zaken.
Naar het archief